Δωρεάν παράδοση στην Πολωνία από 200 PLN. Δωρεάν αποστολή σε PL από PLN 200 Αποστολή εντός 24 ωρών Χαμηλού κόστους διεθνής αποστολή Στην αγορά από το 2005 Blog Βοήθεια Κατηγορίες Κατασκευαστές MENU Blog Καλάθι αγορών

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

NOW FOODS Probiotic-10 100 δισεκατομμύρια 30 κάψουλες.

Now Foods Probiotic-10 100 δισεκατομμύρια 30 κάψουλες.

0 (0 κριτικές)
€32,66 €1,09 / Μερίδα
Διαθεσιμότητα:
Κωδικός Προϊόντος: Κωδικός προϊόντος: NOW-00405
EAN: 733739029317
Περιγραφή
  • Βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς στοματικού περιβάλλοντος
  • Προλαμβάνει βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις
  • Υποστηρίζει την υγεία του ουρογεννητικού συστήματος
  • Βελτιώνει την απορρόφηση των μικρο- και μακροθρεπτικών συστατικών
  • Υποστηρίζει την καλή λειτουργία του εντέρου
  • Αποκαθιστά τη βακτηριακή ισορροπία στα έντερα
  • Έχει ανοσοτροποποιητική δράση
  • Υποστηρίζει την ανάπτυξη του νεαρού οργανισμού
  • Μειώνει τις επιπτώσεις της δυσανεξίας στη λακτόζη
  • Υποστηρίζει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Υποστηρίζει τη σύνθεση πολλαπλών βιταμινών

ΤοNOW® Probiotic-10™ 100 Billion είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα με έως και δέκα βακτηριακά στελέχη που έχουν θετική επίδραση στο πεπτικό σύστημα και έμμεσα σε ολόκληρο τον οργανισμό!

Lactobacillus acidophilus είναι ένα βακτήριο σε σχήμα ράβδου που κατοικεί φυσιολογικά στο λεπτό έντερο. Ως προβιοτικό στέλεχος, δηλαδή στέλεχος με οφέλη για την υγεία, χαρακτηρίζεται από την αντοχή του στα οξέα του στομάχου και στα χολικά οξέα που συναντά κατά τη διέλευσή του από τα διαδοχικά τμήματα του πεπτικού συστήματος.

Το κύριο καθήκον του Lactobacillus acidophilus είναι να ανταγωνίζεται για τις θέσεις προσκόλλησης στο έντερο με τα παθογόνα βακτήρια και να τα καταπολεμά ως αποτέλεσμα της δραστηριότητάς του. Με τη διάσπαση της λακτόζης, παρέχει μια χρήσιμη θεραπεία για τα άτομα με δυσανεξία σε αυτό το σάκχαρο, μειώνοντας έτσι τη δυσφορία που σχετίζεται με αυτό. Το προϊόν που σχηματίζεται από το μεταβολισμό του σακχάρου του γάλακτος είναι το γαλακτικό οξύ και άλλα οργανικά οξέα, τα οποία, μειώνοντας το pH στο εσωτερικό του λεπτού εντέρου, αλλάζουν αποτελεσματικά τις συνθήκες σε αυτό, οι οποίες γίνονται δυσμενείς για μικροοργανισμούς όπως - Escherichia coli, Staphylococcus ureus, Salmonella, Candida albicans και πολλά άλλα. Αυτό όχι μόνο μειώνει την πιθανότητα μόλυνσης, αλλά διατηρεί επίσης το έντερο να λειτουργεί στο σωστό επίπεδο, με αποτέλεσμα την καλύτερη απορρόφηση των μικροθρεπτικών συστατικών, των βιταμινών Β και τη βελτίωση της όρεξης.

Επιπλέον, αυτό το στέλεχος διαθέτει ένζυμα για αποτελεσματικότερη πέψη των θρεπτικών συστατικών και βοηθά στην παραγωγή της βιταμίνης Κ. Βοηθώντας την πέψη, αποφεύγει έμμεσα τους όγκους στο κατώτερο πεπτικό σύστημα λόγω της ταχύτερης μετακίνησης της χωνεμένης ύλης, εμποδίζοντας έτσι τη φθορά και τις καρκινογόνες επιδράσεις της.

Εκτός από την ικανότητά του να αποικίζει τον πεπτικό σωλήνα, υπάρχει επίσης στον κόλπο, τον τράχηλο της μήτρας και την ουρήθρα, μειώνοντας έτσι τη σοβαρότητα και τη συχνότητα βακτηριακών και μυκητιασικών λοιμώξεων στις περιοχές αυτές.

Η ικανότητά του να καταπολεμά τα παθογόνα οφείλεται, εκτός από την παραγωγή γαλακτικού οξέος, στην παραγωγή αντιβιοτικών ουσιών, όπως - η ασιδολίνη, η οξεοφιλίνη, η λακτοβακιλλίνη, η λακτοκίνη και πολλές άλλες.

Bifidobacterium lactis είναι ένας μικροοργανισμός που κατατάσσεται στα βακτήρια γαλακτικού οξέος και έχει την ικανότητα να διασπά τη λακτόζη. Αυτό οφείλεται στην παρουσία ενός ενζύμου όπως η λακτάση στην ενζυμική τους συσκευή. Ως αποτέλεσμα, αυτό το βακτήριο μειώνει τη διάρροια, τον μετεωρισμό και άλλες ενοχλήσεις που σχετίζονται με τη δυσανεξία στη λακτόζη.

Μαζί με άλλα βακτήρια που ανήκουν στα προ-βιοτικά στελέχη, έχει την ικανότητα να προσκολλάται στον εντερικό βλεννογόνο, ανταγωνιζόμενο έτσι τα παθογόνα στελέχη που υπάρχουν εκεί για θρεπτικά συστατικά. Αυτό του επιτρέπει να καταπολεμά αποτελεσματικά αυτά τα βακτήρια και, κατά συνέπεια, προστατεύει από τις αρνητικές επιπτώσεις τους στην υγεία του εντέρου.

Διαθέτοντας πολλά ένζυμα χρήσιμα στην πεπτική διαδικασία, βοηθά το πεπτικό σύστημα στη διάσπαση των μακροθρεπτικών συστατικών και μειώνει τη διαπερατότητα του εντέρου στα αρνητικά προϊόντα. Ως αποτέλεσμα, έχει την ικανότητα να ρυθμίζει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα και μειώνει την πιθανότητα λοιμώξεων που προκύπτουν από την παρουσία υποπροϊόντων της πέψης.

Εκτός από την επίδρασή του στα τελικά τμήματα του πεπτικού σωλήνα, το στέλεχος Bifidobacterium έχει επίσης θετική επίδραση στη βακτηριακή χλωρίδα που υπάρχει στη στοματική κοιλότητα. Έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην καταπολέμηση της τερηδόνας και πολλών λοιμώξεων στην περιοχή.

Έχει επίσης θετική επίδραση στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς έχει ανοσοτροποποιητική δράση αυξάνοντας τη δραστηριότητα των Τ λεμφοκυττάρων.

Lactobacillus plantarum είναι ένα θετικό κατά Gram βακτήριο που ανήκει στην ομάδα των βακτηρίων που ζυμώνουν τη λακτόζη. Από τα φιλοβιοτικά στελέχη, είναι τα πιο προσαρμοστικά στους στρεσογόνους παράγοντες του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η παρουσία τους έχει παρατηρηθεί τόσο στον ανώτερο γαστρεντερικό σωλήνα όσο και στο έντερο και στον ουρογεννητικό σωλήνα. Έχουν την ικανότητα να παράγουν ειδικές ουσίες που ονομάζονται βακτηριοκίνες, οι οποίες έχουν την ικανότητα να καταστρέφουν τα παθογόνα βακτήρια που βρίσκονται κοντά τους. Με τον τρόπο αυτό, αναστέλλουν την εμφάνιση φλεγμονωδών διεργασιών στις περιοχές αυτές, εξουδετερώνοντας έτσι τη μειωμένη λειτουργία τους.

Έχουν την ικανότητα να παράγουν γαλακτικό οξύ και λιπαρά οξέα μικρής αλυσίδας, βελτιώνοντας έτσι την εντερική κινητικότητα και αναστέλλοντας την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών στην περιοχή.

Bifidobacterium longum είναι ένα θετικό κατά Gram βακτήριο που αποτελεί σημαντικό συστατικό του μητρικού γάλακτος. Μεταβιβάζεται στο μωρό κατά τη διάρκεια του θηλασμού, προάγοντας έτσι την υγιή ανάπτυξη και προλαμβάνοντας κολικούς, διάρροια και άλλες γαστρεντερικές διαταραχές.

Ανήκει στην ομάδα των λεγόμενων ψυχοβιοτικών, καθώς έχει την ικανότητα να επηρεάζει τον άξονα έντερο-εγκέφαλος, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλοποίηση της διάθεσης, στη μείωση των καταθλιπτικών καταστάσεων, ενώ παρουσιάζει επίσης θετικά αποτελέσματα στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Αναστέλλει το σχηματισμό φλεγμονής και, ταυτόχρονα, μειώνει την ποσότητα κορτιζόλης που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι αρνητικές επιπτώσεις της στον οργανισμό.

Επιτρέπει την παραγωγή των βιταμινών Β, αποφεύγοντας έτσι τις επιπτώσεις της έλλειψής τους.

Lactobacillus rhamnosus ανήκει σε μια ομάδα προβιοτικών που έχουν την ικανότητα να συνθέτουν γαλακτικό οξύ. Μειώνοντας την τιμή του pH στον γαστρεντερικό σωλήνα, προκαλούν δυσμενείς συνθήκες για την ανάπτυξη πολλών επιβλαβών βακτηρίων και μυκήτων.

Επιτρέπουν την επανεξισορρόπηση της εντερικής μικροχλωρίδας, εξουδετερώνοντας έτσι την ανάπτυξη πολλών ασθενειών και υποστηρίζοντας τη σωστή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών μέσα στο έντερο.

Υποστηρίζοντας την πέψη των θρεπτικών συστατικών, έχει την ικανότητα να βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη, η οποία είναι συχνά πολύ χαμηλή στις μέρες μας. Αυτό επιτρέπει στον οργανισμό να ανταποκρίνεται καλύτερα στην παρουσία γλυκόζης στο αίμα, καταπολεμώντας έτσι την παχυσαρκία.

Η θετική επίδραση αυτού του στελέχους έχει επίσης αποδειχθεί κατά των αλλεργικών ασθενειών, κυρίως της ατοπικής δερματίτιδας.

Streptococcus thermophilus είναι ένα θερμόφιλο θετικό κατά Gram βακτήριο που, αφού προσκολληθεί στον βλεννογόνο του παχέος εντέρου, ανταγωνίζεται για χώρο και θρεπτικά συστατικά με παθογόνα βακτήρια, μύκητες και ιούς.

Όπως και άλλα βακτήρια αυτής της ομάδας, συμβάλλει στη διάσπαση της λακτόζης και παράγει γαλακτικό οξύ.

Έχει ιδιαίτερα σημαντική επίδραση στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του παχέος εντέρου, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του οργάνου αυτού.

Προστατεύει το έντερο από τις βλαβερές συνέπειες της χημειοθεραπείας και των αντιβιοτικών. Οι βλαβερές επιδράσεις αυτών των ουσιών οφείλονται στο γεγονός ότι προκαλούν το θάνατο της καλής εντερικής βακτηριακής χλωρίδας, διαταράσσοντας έτσι τη φυσιολογική λειτουργία της.

Διεγείρει τη σύνθεση του φολικού οξέος και της αιμοσφαιρίνης, καθιστώντας έτσι τα αντισώματα αναιμικά.

Το στέλεχος αυτό έχει ανοσοτροποποιητικές επιδράσεις αναστέλλοντας τη λειτουργία των λεμφοκυττάρων Th και διεγείροντας την παραγωγή μακροφάγων και κυτταροκινών.

Είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση του δέρματος διεγείροντας την παραγωγή κεραμιδίου, αυξάνοντας έτσι την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Επιπλέον, έχει αντικαρκινική δράση αναστέλλοντας τη μετατροπή των νιτρικών αλάτων σε επιβλαβή νιτρώδη.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η επίδραση αυτού του στελέχους για τις έγκυες γυναίκες και τα αναπτυσσόμενα παιδιά λόγω της παραγωγής φυλλικού οξέος, το οποίο υποστηρίζει τη σύνθεση, την επιδιόρθωση και τη μεθυλίωση του DNA.

Lactobacillus paracasei είναι θετικά κατά Gram βακτήρια που έχουν την ικανότητα να ομοζυμώνουν τη γλυκόζη, με αποτέλεσμα την παραγωγή γαλακτικού οξέος. Έτσι, μαζί με άλλα προβιοτικά, μειώνουν τον αποικισμό του εντέρου από παθογόνα βακτήρια. Επιπλέον, μειώνουν τον αριθμό των βακτηρίων Streptococcus mutans, τα οποία στη στοματική κοιλότητα είναι υπεύθυνα για τον σχηματισμό τερηδόνας.

Το στέλεχος αυτό διαθέτει πολλαπλά ένζυμα, βοηθώντας έτσι αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα στην πέψη σύνθετων ουσιών σε απλούστερες.

Lactobacillus salivarius είναι ένα βακτήριο που ανήκει στο γένος Lactobacillus και παρουσιάζει ανοσοτροποποιητικές και πεπτικές υποστηρικτικές επιδράσεις.

Προκαλεί την έκφραση του υποδοχέα οπιοειδών OPRM1 στο έντερο, ο οποίος αναστέλλει την αντίδραση του πόνου.

Επιπλέον, βοηθά στην αποκατάσταση της σωστής βακτηριακής ισορροπίας στο έντερο που έχει υποστεί βλάβη από τα αντιβιοτικά και τον ακατάλληλο τρόπο ζωής. Με αυτόν τον τρόπο, επηρεάζει θετικά τις πεπτικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα σε αυτή την περιοχή και υποστηρίζει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Διαθέτει το ένζυμο λακτάση, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση του σακχάρου του γάλακτος, και ως εκ τούτου έχει θετική επίδραση στην καταπολέμηση της δυσανεξίας στη λακτόζη.

Επηρεάζοντας θετικά την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, συμβάλλει έμμεσα στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης.

Ο κύριος βιότοπος αυτού του στελέχους είναι το παχύ έντερο, το λεπτό έντερο, ο κόλπος και η στοματική κοιλότητα. Σε αυτές τις περιοχές, συνθέτει βακτηριοκίνες που καταπολεμούν τα παθογόνα και την Candida. Επιπλέον, προστατεύει το λαιμό από ασθένειες που προκαλούνται από Streptococcus pyogenes. Μειώνει τις λοιμώξεις του ουρογεννητικού συστήματος και της στοματικής κοιλότητας. Η επίδραση αυτού του προβιοτικού στο Helicobacter pylori, το οποίο είναι υπεύθυνο για τον σχηματισμό γαστρικών ελκών, είναι επίσης πολλά υποσχόμενη. Χρησιμοποιούν επίσης υπεροξείδιο του υδρογόνου για την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών, το οποίο, όταν εκκρίνεται τοπικά, έχει αντισηπτική δράση και αναστέλλει την ανάπτυξή τους.

Έχει ιδιότητες διαμόρφωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, μειώνοντας έτσι τα παράπονα από το άσθμα, μειώνοντας τις δερματικές αλλοιώσεις, όπως η άτυπη δερματίτιδα, εκτός από τη βοήθεια στη θεραπεία της ηπατικής νέκρωσης. Αναστέλλει την έκκριση προφλεγμονωδών κυτταροκινών, προστατεύοντας έτσι τα όργανα από την υπερβολική φλεγμονή, η οποία έχει καταστροφική επίδραση στους εμπλεκόμενους ιστούς.

Επίσης αποτελεσματική μπορεί να είναι η επίδραση της L. salivarius στη χρόνια κόπωση, την κατάθλιψη, τη μείωση του στρες και το άγχος, λόγω του γεγονότος ότι υποστηρίζει τον άξονα εγκεφάλου-εντέρου, όντας έτσι υπεύθυνος για τη σωστή διέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος και τη λειτουργία του.

Bifidobacterium breve παρουσιάζει πολλές θετικές επιδράσεις στον εντερικό σωλήνα. Ανήκει στα θετικά κατά Gram βακτήρια που επικρατούν κυρίως στο έντερο, καθώς μελέτες in vitro έχουν δείξει την ισχυρή συγγένειά του με τα κύτταρα HT-29. Προσκολλώντας στον εντερικό βλεννογόνο, ανταγωνίζεται τα κακά βακτήρια (π.χ. E. coli) για χώρο και τροφή, μειώνοντας έτσι τον αριθμό τους και αποκαθιστώντας τη φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Παρουσιάζουν ανθεκτικότητα στα ένζυμα και το γαστρικό οξύ κατά τη διέλευσή τους από τα διάφορα τμήματα του πεπτικού συστήματος.

Ως αποτέλεσμα της ζύμωσης υδατανθράκων και αμινοξέων, παράγει γαλακτικό οξύ με τη μορφή L(+), με το οποίο ομαλοποιεί την εντερική λειτουργία. Αυτό ανακουφίζει την εμφάνιση δυσκοιλιότητας, μετεωρισμού και διάρροιας.

Αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας κατά του Clostridium difficale και του Helicobacter pylori.

Αναστέλλει την απώλεια νερού και αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος δρώντας με τους γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση και την ελαστικότητά του.

Lactobacillus casei είναι θετικά κατά Gram βακτήρια που σχηματίζουν λαζάνια και ανήκουν στο γένος Lactobacillus. Έχουν την ικανότητα να ομοζυμώνουν τη γλυκόζη και να παράγουν γαλακτικό οξύ. Υποστηρίζουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και αναστέλλουν τις αρνητικές επιδράσεις των βακτηρίων.

Έχει αποδειχθεί ότι έχουν θετική επίδραση στη θεραπεία των κολικών και της δυσκοιλιότητας στα παιδιά, καθώς και στη θεραπεία της νόσου του Crohn, της φλεγμονώδους νόσου του εντέρου, του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου και της ελκώδους κολίτιδας. Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία τους και μειώνουν έμμεσα τον σχηματισμό ακμής, τις αλλεργίες και προστατεύουν τον οργανισμό από τις λοιμώξεις.

Το NOWFOODS Probiotic-10™ 100 Billion είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για όλους, επειδή μια πληθώρα αρνητικών παραγόντων, όπως τα αντιβιοτικά ευρέος φάσματος, έχουν αρνητική επίδραση στη βακτηριακή ισορροπία του εντέρου, μειώνοντας έτσι τον αριθμό των βακτηρίων που λειτουργούν θετικά για τον οργανισμό. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις εγκύους και τις γυναίκες που θηλάζουν, καθώς πολλά προβιοτικά στελέχη παρουσιάζουν θετικές επιδράσεις στο αναπτυσσόμενο έμβρυο και στην ανάπτυξη των παιδιών.

30μερίδεςσυσκευασμένο
1 1 σερβίρισμα
Στοιχεία
Διατροφικές πληροφορίες
σε 1 κάψουλαπεριεχόμενο%RWS
*Ημερήσια τιμή αναφοράς πρόσληψης για έναν ενήλικα.
Στοιχεία

Κυτταρίνη (κάψουλα), σκόνη κυτταρίνης, FOS (φρουκτοολιγοσακχαρίτες), παλμιτικό ασκορβύλιο, πυρίτιο.

Πρόσθετες πληροφορίες
Κατασκευαστής και διανομέας

Παραγωγός:
NOW® Foods
244 Knollwood Drive
Bloomingdale, IL 60108
USA


Dystrubutor:
Olivit Sp. z o.o.
Blacharska 11
61-006 Poznań
Polska

Σχετικά προϊόντα