
Hepatica Bio Acerola 100 καπάκια.
- Βιολογικό εκχύλισμα καρπών acerola (Malpighia glabra L.)
- Περιέχει μόνο φυσική βιταμίνη C
- Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
Το Hepatica Bio Acerola είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται από εκχύλισμα καρπώνacerola (Malpighia glabra L.) απόκαρπούς βιολογικής καλλιέργειας. Το προϊόν παρέχει μόνο φυσική βιταμίνη C (χωρίς συνθετική μορφή).
Φρούτα Acerola (Malpighia glabra L.) κατάγονται από τα νησιά της Καραϊβικής, αλλά αναπτύσσονται επίσης στην Κεντρική Αμερική και στην περιοχή του Αμαζονίου. Χαρακτηρίζονται από υψηλή περιεκτικότητα σε καροτενοειδή και πολυφαινόλες. Δεκαεπτά διαφορετικά καροτενοειδή έχουν βρεθεί στο χυμό τους, με κυρίαρχο το β-καροτένιο. Ανάλογα με τον τόπο καλλιέργειας του φυτού, ανιχνεύθηκε επίσης η παρουσία διαφορετικών ανθοκυανών. Η αντιοξειδωτική δράση του χυμού acerola κατατάσσεται στην κορυφή όλων των πηγών αντιοξειδωτικών.
Η ασερόλα είναι ένα από τα πιο πλούσια σε βιταμίνη C φρούτα και εκτιμάται ότι 100 γρ. του καρπού περιέχουν από 1.000 έως 4.500 mg. Αυτό είναι το πιο πολύτιμο συστατικό αυτού του φρούτου και η βιβλιογραφία αναφέρει ότι η ασερόλα περιέχει 90 φορές περισσότερο ασκορβικό οξύ σε σύγκριση με τα πορτοκάλια.
Βιταμίνη C βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, του δέρματος και των δοντιών. Επιπλέον, υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος και συμβάλλει στη διατήρηση του σωστού ενεργειακού μεταβολισμού. Αποτελεί επίσης σημαντικό στοιχείο για την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
Συνοψίζοντας, το Hepatica Bio Acerola είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που συνιστάται για συμπλήρωση με τα συστατικά του.
Στοιχεία
Βιολογική μαλτοδεξτρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη
Κατασκευαστής και διανομέας
Παραγωγός:
Hepatica Sławomir Rasiński
ul. Nasutów 164
21-025 Niemce
Polska
Dystrubutor:
Hepatica Sławomir Rasiński
ul. Nasutów 164
21-025 Niemce
Polska





